Oct
03
2008

BREAKING NEWS: Lautaru are blog!

Cica daca te mananca degetele… fa-ti un blog frate… ca blogurile astea e bune. Dupa parerea mea, daca te-ai saturat de chat cu pustoaice care e ele frumoase, da e proaste si nu vorbeste bine romaneasca, e o idee buna sa-ti faci un asemenea blog, pentru altii ca tine sa se delecteze cu tot felul de bulshit-uri.

DA, sunt un om cu idei (idiot) … si-mi va face o deosebita placere sa va umplu capul cu tot felul de prostii. Cu ceva timp in urma eram de parere ca blogurile sunt facute pentru aia tristi, singuratici, timizi, care nu stie sa vorbeste in lumea reala, dar pe un asemenea blog, sunt mari voievozi.

M-am razgandit. In ziua de azi, Vasile din capu satului are blog. Pe desktopul calculatorului luat cu bonuri de 200 de euro de la guvern sta falnica, o domnisoara din Playboy, imbracata sumar, cu sfarcurile indreptate spre pieptul bronzat cu urme de tricou al taranului nostru. El n-o mai baga in seama. Talentul lui de mare scriitor cu 4 clase primare la activ, bonul de 200 de euro si wordpress`ul (uardpres) l-au rupt demult de viata reala. Vaca sta nemulsa, campul e nearat, magazinul mixt (aka – crasma) parca e mai gol fara el. Si-a luat o sticla de visinata, o bere ieftina la dozator, si al nostru Vasile scrie de zor in blogul lui personal.

Stau eu si ma gandesc… daca ala are… eu de ce sa n-am, frate?

Asadar, de azi inainte … Lautaru are blog. Si sa va puna dracu sa nu intrati si sa cititi atent ceea ce scriu, ca va spun cu durere in suflet si cu toata stima, ca v-ati belit la sfanta pula (aka – penis)

Written by Lautaru in: General | Tags: ,

No Comments

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- toate »

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by XCC Media Iasi. WordPressTheme: TheBuckmaker. Lautaru`s Media 2008