Oct
09
2008

Romania, trezeste-te

Se spune CAcat e de puternica echipa nationala a Romaniei, CAcam nu prea da randament. Lumea spune CAcum ai vrea sa dea randament daCAcapii din fotbal sunt de CA… Ati prins ideea? Eu am prins-o demult, de cand imi smulgeam parul din cap la meciul cu rezervele Olandei, in care dupa 1-0 pentru aia, noi jucam ca si cum am fi fost calificati. Va mai aduceti aminte? Partea proasta e ca ne-am fi putut strange 11 oameni simpli sa jucam acel meci, ca tot rahatul ala il faceam, da luam si noi niste bani, ca Mutu&Co. au destui.

A trecut acea perioada si-au venit calificarile la alt balci la care ne-am putea face din nou de ras. Cu siguranta Romania va fi castigatoare la Mondiale. La ce? La Cupa rusinii. Ne-am antrenat pentru aceasta cupa din meciul cu Olanda, si deja am fost lideri in meciul cu Lituania. Cupa va fi a noastra. Ole Romania!

Sunt de parere ca Romania ar trebui sa se retraga, sa-i dea FRFul lu Pitzi niste bani sa bage la jocuri de noroc, sa se concentreze jucatorii la echipele lor de club, si sa nu mai omoare inimile si sperantele a 22 de milioane de romani.

Pro Sport –  PiturCA CAtre tricolori: Trageti la poarta (titlul spune totul)

Written by Lautaru in: General,Sa vorbim discutii | Tags: , ,

No Comments

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- toate »

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by XCC Media Iasi. WordPressTheme: TheBuckmaker. Lautaru`s Media 2008