Oct
11
2008

Emo kids

Politistii timisoreni supravegheaza activitatea tinerilor emo – ne spune Realitatea.net. Adevarul e ca e plin de copilasi din astia fara creier in ziua de azi, totusi, ce e de facut? Discutam zilele trecute de chestionarele despre sex pentru copiii de clasa aVa. Iata inca un caz in care realizam (noi, nu si organele competente sau parintii) cata nevoie avem de sedinte la psiholog pentru odrasle.

Nefiind implicat in asemenea probleme, mie nu-mi ramane decat sa ma gandesc la Vasile al nostru, ambalat in tzoale de emo kid, inegrit pe la ochi cu pacura de la tractor, lins de vaca pe cap, crestat pe maini cu grebla; venit la oras sa caute un bloc mai inalt sa se arunce, ca de pe casa a incercat, dar n-a patit nimic. E de la tara, deci, asemenea reclamei, e din alta retea. Ce retea va intrebati? Reteaua fixa Romtelecom, ca la mobil oricum n-are semnal la el in ograda. E trist, si, binenteles ii cade insigna. Nu e o insigna oarecare, e insigna lu bunicu de veteran de razboi, deci, e de valoare. Va dati seama ce peisaj pitoresc?

Eu zic sa infiintam campania “Ajuta un Emo Kid”… si prin ajutor intelegem sa-l târâm pe bietul copilas la psiholog, nu sa-l ajutam sa se sinucida, cum ar crede unul din breasla lor.

Written by Lautaru in: General,Sa vorbim discutii | Tags: , ,

1 Comment

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- toate »

  • interesant…:-| degeaba m.ai pus sa citesc asta Nu sunt emo..:-| si inainte sa faci comentarile astea la mine mai bine citeai ,,despre mine,, :-j

    Comment | November 9, 2008

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by XCC Media Iasi. WordPressTheme: TheBuckmaker. Lautaru`s Media 2008