Oct
20
2008

Politichie de sezon

Voi incepe saptamana politicos, adica, discutand despre politica. Asadar, aflam astazi ca doi liberali de prin Alba Iulia si-au lansat candidatura din balon. Dupa parerea mea, au ales o metoda buna, ei reusind astfel sa ne arate ca noi suntem ingropati in probleme iar ei plutesc pe un norisor. Ar fi putut incerca sa se lanseze in campanie dintr-un copac inalt, ca oricum sunt in plop cu totii, dar ar fi fost prea evident. Ne mai spune realitatea.net ca si-ar fi invitat si alegatorii alaturi de ei, rezolvand astfel enigma unui banc de genul… “Cati alegatori ai PNL incap intr-un balon?“. Si cum nu incap prea multi, majoritatea alegatorilor vor ramane inca 4 ani… cu ochii in soare.

Balciul nr.2: “Buna, sunt Elena, blonda, 90-60-90. Ne intalnim in fata la Cotroceni. Ca sa ma recunosti, voi purta o rochita portocalie, de la PD-L, si voi tricota niste sosete”. Ghici ciuperca ce-i. E Udrea. Elena Udrea; si isi da intalnire cu cititorii fideli ai blogului ei. Probabil ca acestia isi doresc nespus sa invete sa tricoteze, sa dea cu mopul, si apeleaza la cea mai tare din parcare.

Deja ma doare capul sa tot vorbesc despre politica, dar, fiind la capitolul asta, trebuie sa va mai zic de fostul ministru Cristian Adomnitei care s-a casatorit religios zilele trecute, si noua nu ne ramane decat sa ne bucuram ca l-a luat cineva… de pe capul nostru.

Written by Lautaru in: General,Sa vorbim discutii | Tags: , ,

No Comments

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- toate »

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by XCC Media Iasi. WordPressTheme: TheBuckmaker. Lautaru`s Media 2008