Oct
22
2008

Futbol

Nu ma pot abtine sa nu discut astazi ceva si despre… futbol. Mai ales dupa ce aseara ma bagam in pat dezamagit de prestatia Stelei.

Dupa ce in cupa Uefa, echipele romanesti au fost starpite ca un musuroi de furnici, a venit si randul Ligii Campionilor sa se descotoroseasca de echipe romanesti. Se spune ca buturuga mica rastoarna carul mare, si una din dovezi este ca Dinamo Kiev a batut-o pe Porto. Dar ce te faci cand carul ala mare vine inapoi buluc peste tine? Iei bataie cu 5-3, dupa ce ai condus tot meciul, cum a patit-o Steaua… care si-au revizuit atitudinea dupa acest meci, recunoscand ca ei nu pot bate decat campii in Liga campionilor, nicidecum vreo echipa mare ca Lyon. Om vedea noi acum daca reusesc cei de la Steaua macar sa-si duca echipa in Cupa Uefa, sa ne mai tina cat de cat cu sufletul la gura in fata tembelizorului.

Trag linie, si scriu cateva randuri despre echipe straine: CFR Cluj. De ce nu e echipa romaneasca? Pai daca ne gandim ca nu au mentalitatea de joc romaneasca, le merg pasele, au viteza, si nici nu prea sunt multi jucatori romani in aceasta echipa, cred ca deja am spus destule. Si colac peste pupaza, pe patron nu-l cheama nici Gigi, nici Iancu, il cheama Arpad. Oricum, important e pe cine reprezinta aceasta echipa, si anume Clujul, oras din Romania. Deci in aceasta seara vom fi cu sufletul alaturi de cei de la CFR, o echipa care ne-a dovedit valoarea, si o echipa care sunt mai mult ca sigur ca va ajunge in primavara europeana.

Written by Lautaru in: General,Sa vorbim discutii | Tags: , , ,

1 Comment

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- toate »

  • Buratino

    dezamagire mare din partea stelei, dar cum romani sunt si romani vor fi, ar fi incalcat regulile nescrise ale poporului daca ar fi stralucit pana la sfarsit. :(

    Comment | October 22, 2008

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by XCC Media Iasi. WordPressTheme: TheBuckmaker. Lautaru`s Media 2008