Oct
30
2008

Politicienii si gloabele

E la moda sa-ti faci blog daca esti politician angrenat in campania electorala, asa cum e la moda sa arunci vorbe aiurea ca dai 20.000 de euro la romanii plecati in strainatate, sau ca le maresti salariile cu 50% la cei de-aici. Tariceanu si-a facut si el blog. Oare face si el ca unii dintre noi, dimineata, cand se trezeste si isi bea cafeaua, scrie pe blog? sau scriu altii in locul lui, cum face Jiji?

Mai interesant… la blogroll, domnul Tariceanu il are pe unu, Magor Csibi, parlamentar european de la PeNeLeu, de care n-am auzit, dar probabil or fi auzit maghiarii, ca site-ul lui e si in ungureste. Probabil nenea asta e stricat la burta, si isi da aere pe… vantulschimbarii.ro, ca treaba nu stiu cat de multa face acolo la PE cu calculatorul in fata si cu un cont de hi5 generos.

Written by Lautaru in: General,Sa vorbim discutii | Tags: , , ,

3 Comments

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- toate »

 • […] a strans tot balciul electoral si vi-l prezinta per ansamblu. Ce va explicam eu aici sau aici, puteti vedea intr-un filmulet al Realitatii, atentionandu-va de trucurile electorale care […]

  Pingback | October 31, 2008
 • Serena

  Pe cine vrei tu sa puna la blogroll … pe Nastase sau pe Elena Udrea?! A pus si el pe site-ul sau un om politic tot liberal, pe care probabil vrea sa-l ajute cu promovarea imaginii sale politice. Daca ar fi mai multi polticieni cu site-uri si bloguri, lista sa de blogroll ar fi mai mare dar momentan majoritatea isi prind degetele in tastaura! Eu zic ca site-ul este o idee buna si arata despre Tariceanu ca este in pas vremurile.

  Comment | October 31, 2008
 • Lautaru

  Serena, in pas cu vremurile am vazut ca e, ca pe Bolcas de la PRM nu l-am vazut vreodata pe motocicleta :))
  Partea amuzanta si in acelasi timp enervanta e ca toti o “ard” in bloage si site-uri in prag de alegeri. In rest, nu numai ca nu “se dau cu lumea” da chiar ii doare-n cot de lumea de rand, si-si umfla buzunarul.

  Comment | October 31, 2008

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by XCC Media Iasi. WordPressTheme: TheBuckmaker. Lautaru`s Media 2008