Nov
05
2008

I have a dream…

“I have a dream! I have a dream, that one day, black people and white people could live together…” – Discursul lui Martin Luther King din 1963. S-a gandit oare el vreodata ca America va avea un presedinte de culoare? Iata ca se intampla, in 2008, Barack Obama este primul presedinte de culoare al Statelor Unite, un presedinte democrat, un presedinte care va aduce, spune el, stabilitate economica, pace in Irak, si va rezolva multe din probleme cu care se confrunta astazi cea mai mare putere a lumii, America.

In ceea ce ne priveste, tarisoara noastra, un aliat al SUA, al NATO, membra UE, are si ea asteptari mari de la noul presedinte Barack HUSSEIN Obama (ca asa-l cheama), in problema ridicarii vizelor spre exemplu, dar si in relatiile economice dintre cele doua state.

Noua nu ne ramane decat sa speram ca alegerea americanilor, si simpatia aratata de majoritatea statelor catre Barack Obama va aduce nu numai un presedinte tanar, democrat si ambitios in fruntea Americii, ci si beneficii tuturor, stabilitate economica si pace.

Written by Lautaru in: General,Sa vorbim discutii | Tags: , , ,

2 Comments

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- toate »

  • Buratino

    daca nu aduce pace in Irak si isi baga nasul in toate tarile, facand dintr-o problema insignifianta, un motiv de razboi, cum obisnuia stimabilul Bush, voi fi prima femeie alba care asasineaza un presedinte de culoare din SUA :D

    Comment | November 5, 2008
  • Lautaru

    LOL. In campanie a spus ca militeaza pentru incetarea razboiului, plus de asta, democratii nu au avut in general porniri razboinice ca republicanii. Ramane de vazut ce se va intampla, oricum, funny ideea. :))

    Comment | November 5, 2008

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by XCC Media Iasi. WordPressTheme: TheBuckmaker. Lautaru`s Media 2008