Nov
10
2008

Nicolae Guta e rocker

Astazi nu facem politica, desi e prima zi de greva de avertisment in invatamant, si vom incepe saptamana cu zambetul pe buze, ca sa ne mearga bine.

Asadar, astazi aflam ca Nicolae Guta e rocker. Nu va vine sa credeti? Luati un print screen la baiatu, de pe youtube:


............................................

Doriti mai multe? Pagina sa de pe youtube poate fi accesata aici. Binenteles, nu este vorba despre manelistul care poarta acest nume, ci este un tip, iubitor al genului total opus manelelor, dar probabil blestemat de manelisti sa poarte acest nume.

Ceea ce nu inteleg eu este ca, l-o fi numind in buletin Nicolae Guta, dar nu e obligatoriu sa poarte acest nickname pe youtube. Probabil vrea sa fie jelit de brasla sa pentru blestemul de a purta acest nume, dar din cate vad eu, nu reuseste decat sa-i amuze pe iubitorii de manele.

Sugestie de user? NGRock. Cine sa fi stiut de la ce vine NG? Poate doar sa fi fost intr-atat de prost si sa fi comentat la un clip rock “Buna, sunt Nicolae Guta, si ador acest videoclip”. Ti-ai cam sufocat creierul in plete, “roackere”, ca pe Vasile, ascultator de manele daca l-ar fi numit Marilyn Manson, cu siguranta ar fi ascuns asta… daca nu pentru IQul sau sub nivelul marii, macar pentru simplul fapt ca dusmanii trebuie sa moara, si nu le-ar fi dat el satisfactia sa fie luat in ras.

“Of, of, of, mor toti dusmanii/ Guta da din plete si-arunca cu banii/ Arunca la muzica dolarii/ Se oftica manelarii… solo chitara electrica”

Written by Lautaru in: General,Sa vorbim discutii | Tags: , , ,

1 Comment

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- toate »

  • Buratino

    eu abia asteptam sa iti citesc blog-ul si tu imi vb de manelisti? :(
    saracul baiat, asteapta compatimirea oamenilor, si tu iti bati joc de el? Da-i frumos asa bre?

    Comment | November 10, 2008

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by XCC Media Iasi. WordPressTheme: TheBuckmaker. Lautaru`s Media 2008