Nov
25
2008

Dinamo ros-albastra

Fara numar de la Torje, Ropotan, Pulhac si Lucian Goian (Dinamo), pentru cea mai tare echipa din Romania, Steaua… se stie. Asa se distreaza dinamovistii dupa ce au pierdut meciul cu FC Brasov. Priviti filmul, apoi comentam (daca mai e ceva de comentat):

Ma amuza copios sa-i vad pe jucatorii dinamovisti ascultand melodii dedicate rivalei, desi n-ar fi nimic iesit din comun… dar cand te gandesti ca suporterii celor doua echipe si-ar rupe oasele intre ei, parca iti ramane un gust amar.

Ceea ce e si mai amuzant este ca astazi, ascultand Kiss FM, toata emisiunea carcotasilor a zornait a manele. Mai exact, un mix intre Sorin Copilul de Aur – Steaua si Jean de la Craiova – Vine Borcea cu spartanii, “imnurile de petrecere” ale celor doua echipe, iar Lolek si Bolek (Huidu si Gainusa) au ras cu pofta de cei patru jucatori dinamovisti. In alta ordine de idei, ultima data cand am ascultat Kiss FM-ul am dat de varianta maneloida a lu BassHunter, iar acum ma intreb… oare zi de zi zornaie cate o manica in emisiunea carcotasilor, sau afla ei ca eu ii ascult, si comanda o piesa pentru mine, sa ma castige ca ascultator?!

Written by Lautaru in: General,Sa vorbim discutii | Tags: , , , ,

No Comments

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- toate »

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by XCC Media Iasi. WordPressTheme: TheBuckmaker. Lautaru`s Media 2008