Dec
30
2008

Autobuzul de cacao

Chiar trebuia sa inchei 2008`ul cu o intamplare deosebita, ca sa mai omoare monotonia. Iata ce patesc ieri… tineti-va bine:

Urc in autobuz, mai pe la mijloc, alaturi de doua prietene, grabiti si cu gandul la ale noastre. In autobuz, o inghesuiala, asa, ca inainte de sarbatori. Dupa vreo doua statii, un mos la vreo 55 de ani cred, aflat cam la 2 metri de mine in acea inghesuiala, striga: “El e! baiatul de acolo, el e! El mi-a furat banii, l-am simtit”, aratand spre mine. Am ramas blocat. Si vine la mine:

El: Hai dom`le, ca te-am vazut, da-mi te rog banii inapoi

Eu: Esti nebun omule? Uita-te cine ti-a luat banii, si lasa-ma in pace, ca nu ti-am luat eu nimic.

El: Hai ca te-am simtit. Da-mi te rog banii, am de platit banca. I-ai plasat la fete.

Eu: Nu esti sanatos la cap? Vezi cine ti-a luat banii si lasa-ma in pace.

Dupa inca vreo doua schimburi de replici de acest gen in care el sustinea ca eu i-am luat banii, ca m-a simtit, si ca eu i-as fi plasat la fete, iar eu ma simteam penibil sa fi fost confundat cu un hot de buzunare desi nu sunt nici inchis la ten nici imbracat mai stiu eu cum, a inceput sa spuna la altii: “el e, el e”,”a plasat banii, l-am vazut”,”da doamna, l-am vazut”. Atunci n-am mai rezistat, si-a inceput prohodu:

Eu: “Du-te ma in **** **** ca esti nebun, lasa-ma-n **** mea in pace, te-n **** ma-tii de dobitoc” strigand cat puteam de tare, si enervat de situatia creata.

El: “Se vede ca tu esti hotul, dupa cum vorbesti”

Eu: “Imi pare rau ca nu ti i-am furat eu, macar sa nu ma fi facut de rahat degeaba” si binenteles inca o runda de injuraturi.

Fetele vroiau sa-si arate buzunarele, sa arate ca nu le-am “plasat” nimic, dar nu le-am lasat, ca nu e dator nimeni sa-si goleasca buzunarele in fata nimanui in afara de politie.

Dupa seria de balci vine si statia unde coboram. Toata lumea ne privea ca la circ. Unii doar studiau vedetele circului, altii probabil chiar au crezut ca suntem hotii de buzunare.

Nu stiu cum am fost confundat cu un hot de buzunare tocmai eu, care nu-s nici tigan (dupa aspect cel putin), am fost acum ceva vreme controlor de bilete (nu de buzunare) la RATP, si aveam la mine buletin, actele firmei, carduri bancare, si fetele deasemeni.

In fine, nu stiu daca ati patit vreodata ceva asemanator, dar m-am simtit penibil si am reactionat dur pentru a nu fi privit ciudat de catre acei oameni.

Written by Lautaru in: General,Sa vorbim discutii | Tags: , ,

2 Comments

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- toate »

  • traiasca ratp`ul si persoanele in varsta de se plimba toata ziua cu autobuzele regiei…

    Comment | December 30, 2008
  • Mada

    Ei cum =)) cum sa faci oamenii la buzunare si sa mi plasezi banii [-(

    Comment | December 31, 2008

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by XCC Media Iasi. WordPressTheme: TheBuckmaker. Lautaru`s Media 2008