Jan
01
2009

Tembelion 2009

Bai nene… ne-am distrat. Orga de lumini, stroboscop, glob si 3 sisteme audio cuplate prin mixer – o mini-discoteca de apartament. Lume multa – prieteni, rude de tot neamul, ne-am urat impreuna La multi ani in prima clipa din 2009. S-a dansat, s-a baut, s-a mancat si toata lumea s-a distrat. Pana la urmatoarea petrecanie de acest gen au mai ramas 365 de zile.

Am mai tras si eu un ochi la TeVeu la Paranghelion, unde toti manelistii s-au reunit in casa grupului Intact, la Antena 1. Guta, Adrian Minune, Vali Vijelie, Viorica si Ionita din Clejani si multi altii, costumati in fel de fel de personaje, de la Vlad Tepes pana la securisti si pionieri, au jucat dupa cum le-a cantat Dan Negru, dar si ei cantand la randul lor, au crescut ratingul Antenei. N-am avut rabdare sa ma uit nici la inregistrare, poate o s-o urmaresc dupa ce m-oi trezi mai bine. Ea este disponibila AICI pentru cei ce doresc sa vada balciul.

Alta cheste enteresanta este ca am intrat in noul an cu PR3. Uratura, melodiile in exclusivitate, sorcova, numaratoarea inversa dar si linkurile de pe diferite site-uri au ridicat blogul meu chiar din prima zi a lui 2009 pe o treapta mai inalta in gugal. Trebuie sa multumesc astfel searchuitorilor pe google ca s-au lovit de mine, linkarilor mei ca si-au gasit loc si pentru mine, abonatilor si tuturor celor care ma citesc, dar si prietenilor care ma sustin si ma ajuta. Sper deasemeni sa am parte de noi colaborari, si sa nu-mi moara inspiratia pentru a veni si in noul an cu marfa buna.

La multi ani 2009

Poze – Tembelion 2009

1 Comment

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- toate »

  • Buratino

    cu placere :P
    La multi ani si sa ai parte numai de succese in 2009 pe plan profesional, personal, financiar si tot ce iti doresti tu sa devina realitate! (dar ai grija ce iti doresti :P ) :)

    Comment | January 2, 2009

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by XCC Media Iasi. WordPressTheme: TheBuckmaker. Lautaru`s Media 2008