Jan
04
2009

Azi ne documentam

Invit internautii sa mai lase “pozele cu naic”,”gugalul” si alte prostii, si sa studieze lucruri mai interesante pe care le ofera internetul. Binenteles, nu va fi niciodata cazul “naichistilor”, datorita IQ-ului mult sub nivelul marii, purtat cu fala prin sat in cizmele de cauciuc Naic (TM). Spre exemplu, un documentar foarte interesant pe care vi-l recomand… “Life after people” il puteti viziona in playerul de mai jos.

Se mai discuta in ultima vreme despre un alt documentar… Zeitgeist, pe care foarte multi mi l-au recomandat. Nu am apucat sa-l vad, dar din ce mi s-a spus, parea deosebit. Citindu-l pe zoso, tind sa-mi schimb radical parerea despre film. Daca vorbeste despre masonerie, conspiratii si fel de fel de prostii e clar. O sa-l vad, asta nici nu se pune problema. Chiar daca n-o sa cred niciodata in tot felul de prostii, si deja mi-am facut o idee, inca dinainte de a-l vedea, tot o sa ma uit. Pare interesant, desi nerealist.

In fine, pana la Zeitgeist, inarmati-va cu toate cunostintele de engleza, dar si cu rabdare, si vizionati “Life after people”.

Written by Lautaru in: Clipuri cu filmulete video,General | Tags: , ,

1 Comment

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- toate »

  • Bogdan

    Captivant, tot ce sper e sa se intample cat mai in viitor aceast inevitabil . multumesc de documentar . keep in going

    Comment | January 8, 2009

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by XCC Media Iasi. WordPressTheme: TheBuckmaker. Lautaru`s Media 2008