Jan
06
2009

Elvetia, here we come

Toti romanii sughita de cand ne barfeste de zor Elvetia. Noi ne pregatim de munca prin strainataturi, ei se pregatesc sa ne zboare. Elvetia nu este de acord cu tratatul prin care Romania si Bulgaria vor adera la marea familie muncitoare europeana. Pe 8 februarie are loc referendumul la care fiecare cetatean elvetian isi va da sau nu acordul cu privire la tarisoarele noastre.

Cum orice proces de votare este precedat de o campanie, cea contra noastra pare a intoarce lumea prin anii 60, cand rasismul era in floare. Partidul Uniunii democratice de Centru, un fel de PRM al nostru (nu neaparat pentru doctrina, cat pentru extremism si xenofobie) face campanie contra acestui tratat, intr-un mod care ma scarbeste. Citeste articolul AICI.

Va invit apoi, daca aveti rabdare, sa cititi un articol despre tratat, pe site-ul romanilor din Elvetia AICI. Vom afla ca acest tratat prevede perioade lungi de “proba”, si ca are solutii pentru imigrarile masive, ceea ce ar impiedica mutarea romanilor masiv in tari precum Elvetia. Dar oare fantoma lebedelor, a lui Mailat, a taberelor de rromi, a sutelor de mii de muncitori din munca de jos din strainatate, cat o sa ne mai bantuie?

Daca v-am plictisit cu acest subiect dezbatut deja de atata lume, va fac cunostinta cu o oama. Plina de piercinguri, mai ceva ca bradul de Craciun, cu limba taiata, ca sa stim de acum de ce se spune ca “da limbi”, o femela ne arata minunatiile corpului ei, care pe noi ne face sa nu o mai asezam la categoria oameni. Ia la tata…

1 Comment

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- toate »

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by XCC Media Iasi. WordPressTheme: TheBuckmaker. Lautaru`s Media 2008