Jan
08
2009

Teleficţiunea Romana Libera

Doua subiecte mari si late vreau sa dezbat astazi. Doua subiecte care ne gadila plăşmile pe la toate posturile de tembeliziune, incepand de la anti-basesciana Antena, pana la PROsTV si Realitatea TV. Taraf TVului i-ar mai lipsi sa transmita fara numar, salarii si pensii pentru actori, si 1000 de metri cubi de gaz, de la Gazprom, ca sa completeze peisajul.

Asadar, incepand cu subiectul intern, nu vreau sa para ca apar noul guvern FSN proaspat creat, dar, momentan, nu vreau nici sa-l critic, asa cum fac televiziunile, de dragul de a face valuri.

Actorii se plang ca noua lege care nu permite si pensie si salariu in acelasi timp, ii dezavantajeaza. Fiind actori, stiu si cum sa planga, sa atraga atentia milioanelor de gura-casca. Fratilor… legea este perfect normala. Ce aveti de comentat? Sunteti la batranete? Vreti bani din ambele parti? Se poate. E LEGAL. E LEGAL sa-ti infiintezi PFA (Persoana Fizica Autorizata) si sa ai contract de colaborator cu institutia la care nu mai ai voie sa fii angajat. Iei pensie? DA. Iti bifezi venitul din actorie pe PFA? DA. Care e problema? De ce atat tam-tam? Este prima solutie care mi-a trecut prin minte, dar probabil ca ar mai fi. Ba mai mult, legea ar putea fi armonizata, sa rezolve aceste probleme.

Nu-mi plac telenovelele, emisiunile gen Din Dragoste, dar ajung la concluzia ca-s mai relaxante decat stirile si talk show-urile mancatoare de rahat de la toate televiziunile, in frunte cu Antena 3, careia ii urez de pe acum Happy Valentin Stan`s Day, si sa se iubeasca mult, cu Traian Basescu, nu cu Mircea Radu.

Written by Lautaru in: General |

1 Comment

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- toate »

  • Bogdan

    Poza asta e trucata ? :D .. btw nu am tv nu ma uit la stiri

    Comment | January 8, 2009

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by XCC Media Iasi. WordPressTheme: TheBuckmaker. Lautaru`s Media 2008