Jan
14
2009

Mizerii pe paine

Antena1 vinde mizerii pe paine. Ei stiu ca fac rating cu retarzi gen Fernando din Caransebes sau Roxana Oancea si insista. Lumea se uita. Unii se uita sa vada pana unde poate duce prostia omeneasca, altii adora acest tip de balci. Nu cred ca este cineva interesat sa asculte noul sHIT al acestora.

In alta ordine de idei, asemenea “artisti” au facut de-a lungul timpului imagine proasta manelelor, mult contestate astazi. Daca omu asta e mare vedeta, inseamna ca eu ar trebui sa va pun pe toti sa cumparati ciment, ca vreau statuie. Si voi meritati statuie. Si bunica. Si catelul familiei.

Au mutat “Copiii spun lucruri trasnite” la Antena1. Acum se numeste “Acces direct”. Luati de-aci, melodie. Fernando din Caransebes & Roxana Oancea – Huidu si Gainusa (sau cum s-o numi aceasta mizerie)

Written by Lautaru in: Clipuri cu filmulete video,General | Tags: , ,

1 Comment

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- toate »

  • Buratina1

    am ramas perplex, nu-mi venea sa cred ce aud si ce vad, cat de penibili pot fi astia doi. fac play-back si tot canta PATETIC, oare daca mai lalaiau si live ce o fi iesind acolo?
    sincer nu am auzit nici de emisiunea de la antena pana acum si nici de astia doi de se caznesc sa ne cante aici, dar daca si ei mai sunt vedete pai in curand il vad si pe Costica de la mine in cartier la antena1 cum da din coada “artistic”. (da, Costica e un caine)!!!

    Comment | January 14, 2009

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by XCC Media Iasi. WordPressTheme: TheBuckmaker. Lautaru`s Media 2008