Jan
19
2009

Se lasa cu mineri

Sub insemnul “Cu ciomagul inainte”, Miron Cozma isi face partid. Asadar oameni buni, fiti pregatiti, dar nu pentru a le lustrui bancute in parlament ci mai degraba pentru a planta flori in Piata Universitatii. Se lasa cu ploi de mineri.

La comemorarea a 10 ani de la mineriadele din `99 Miron Cozma isi strange oameni pentru un partid politic. Sub ciomagul protector al acestuia, nu-mi ramane decat sa cred ca daca acest lucru se va realiza, incetul cu incetul ne vom intoarce acolo de unde am plecat. Comemoram mineriada din 99 si avem partidu` lu super-mineru, o comemoram pe cea din 90 cu inca una alaturi de proaspatul partid, si apoi, cine stie, cu voia prostimii din Romania, vom avea un Ceausescu mai mic.

Nu m-ar mira sa ajunga chiar presedinte, si partidul lui in majoritate in parlament, pentru ca desi Cozma este un fel de “Hitler in tara evreilor”, exista mari sanse ca asa zisii “evrei” (care la noi sunt oamenii de la tara, fara creier) sa-l voteze fara numar.

In alta ordine de idei, am mai gasit o varianta pentru postul meu de-acum doua-trei zile. Asadar, cine nu-l mai vrea pe Base, poate alege, pe langa Vadim, Bombo, Ilici, Becali, etc, pe marele (NOT) Miron Cozma.

Cititi intregul articol AICI

Written by Lautaru in: General,Sa vorbim discutii | Tags: , ,

No Comments

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- toate »

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by XCC Media Iasi. WordPressTheme: TheBuckmaker. Lautaru`s Media 2008