Jan
30
2009

Nume de cod: Romania

Am spus ca mai iau o pauza din scris, pana migrez blogul pe noul server, cu noul domeniu, sa fie totul ca la carte. Dar ma roade tare sa scriu. Doar daca deschid televizorul, am o multime de comentarii de facut.

Asadar, vreau sa dezbat putintel trei mari subiecte care, dupa parerea mea au legatura intre ele. Incep cu un zvon: cica se vor vreo doua capete cazute ca sa scapam de monitorizarea pe justitie de la UE. Binenteles, primul candidat, Adrian Nastase. Se pare ca mostenirile matusii Tamara, tablourile si ferestrele Zambacciene sunt proiectate… sa reziste, sa reziste, sa reziste in fata justitiei romane. Daca ne descotorosim de Bombo e ok, ca nu-l sufar nici cat negru sub unghie, dar daca ii vor gasi nod in papura doar ca sa scapam de monitorizare, atunci am facut rahatul praf. Oricum dragi prieteni, cum zice si reclama, o sa ne vorbeasca cu drag… 

Trecem la MEGA subiectele zilei de astazi. Tind sa cred ca balciul de la TV, e doar pentru a impresiona Europa. E alerta generala, filtre, stiri bomba si cad capete urgent cand dintr-un depozit al armatei, se fura armamentul. Sunt unitati ale unei tari membre NATO. Stirea asta imi aduce aminte de copilarie, cand daca ti se fura bicicleta sau telefonul, duminica le gaseai la vanzare in talcioc. Acum probabil ne-am modernizat. Vom gasi armamentul pe Okazii.ro sau pe e-bay (daca au fost scoase din tara)

Felul 2 – Alt balci, alta alerta generala. Am deosebita placere sa va informez (asta daca n-au facut-o pana acum toate televiziunile) ca un extraterestru a impuscat mortal niste oameni la un schimb valutar din Brasov. Pentru a vedea Europele ca ne protejam semenii, am facut portrete robot, si e mare ancheta.

Acesta este portretul robot al cautatului. Il recunoasteti?

La felul trei, situatia e mult mai simpla. Ne laudam. Am capturat 1200 de kile de cocaina in portul Agigea din Constanta. Vai vai vai ce stire mare, ce buni suntem, sanatate, ura si la gara, ca suntem de balci.

Europa, do you love us?

Written by Lautaru in: General,Sa vorbim discutii | Tags: , , ,

1 Comment

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- toate »

  • Mie stirea cu drogurile mi se pare mai degraba negativa.

    Iti dai seama ce incredere si calm au traficantii daca isi permit sa jongleze cu atata cantitate de droguri?

    Pentru ei e ceva normal sa fie o astfel de canitate in Romania.

    Comment | February 5, 2009

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by XCC Media Iasi. WordPressTheme: TheBuckmaker. Lautaru`s Media 2008