Feb
15
2009

Balkanovision 2009

Nelly Ciobanu – Hora din Moldova, castigatoare a finalei Eurovision 2009 pentru Republica Moldova, exact cum banuiam. Balkaniada noastra mai buna ca a lor? Dupa parerea mea, nu. Totusi, avantajul romanilor la acest concurs este ca ne-am inpanzit in Europa mai ceva ca virusul aviar, si avem mari sanse sa ne plasam pe un loc mai sus la Moskova fata de basarabeni, cu a noastra Elena Gheorghe, prin voturile romanilor din Europa.

In tot acest timp, ce vor vota romanii? Turcia. De ce? Pentru ca a pregatit o manea pe cinste. Hadise – Dum tek tek fara numar, pentru toti balkanicii care se bat pentru un loc fruntas la comercialul Eurovision, care, in final va avea probabil castigator din nou un “rockerist”, ca om fi noi multi prin balkani, da si nordul Europei e mare a naibii.

Nelly Ciobanu – Hora din Moldova (Eurovision 2009 – castigator Republica Moldova)

Hadise – Dum tek tek (Eurovision 2009 – castigator Turcia)

3 Comments

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- toate »

 • Eurovisionul de mult nu mai este un concurs în care să fie apreciat talentul participanţilor….şi în ultimul timp îi cam scade popularitatea.
  Cât despre piesa din Moldova îmi place că e în română…în general, ar fi mai frumos dacă toţi participanţii ar interpreta piesele în limba maternă.

  Comment | February 15, 2009
 • iepurasu

  piesa lui nelly ciobanu e absolut superba si asta vine parte din partea unei “rockeriste”
  ar fi pacat daca nu ar castiga Moldova, piesa are ceva magic, prinde!
  au ceva romanesc! noi am trimis niste pipite bataindu-se pe cateva ritmuri cu caracter balcanic.
  Uite ca fratii nostri de peste Prut ne invata sa fim romani si sa ne mandrim cu ceea ce avem. Emanciparea si cosmopolizarea asta, monser!
  P.s. Americanii’s de vina!

  Comment | February 19, 2009
 • […] cum va aratam aici si aici Eurovisionul se va transforma anul acesta in Balkanovision. Alaturi de Romania, melodii cu […]

  Pingback | March 27, 2009

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by XCC Media Iasi. WordPressTheme: TheBuckmaker. Lautaru`s Media 2008