Feb
18
2009

Groapa Marianelor

Lansez campania “Groapa Marianelor” pe raza municipiului Iasi. Dupa ce filmuletul “Asfalteaza-ma” a ajuns si pe realitatea.net, iasi4u.ro, iasicastiga.ro, pe vreo doua forumuri, dar, mai important, cineva l-a trimis si pe site-ul primariei, ieri, ghici ce se intampla pe strada Silvestru? Se asfalta de zori.

Pare-mi-se mie ca a meritat ca mi-au inghetat mainile pe camera de filmat. Deci, ma pot mandri, ca impreuna cu maretul online, am reusit sa asfaltam o strada. Ma rog, s-o plombam.Si nu una oarecare.

Intrebarea este acum… cat o sa ne mearga? Oare daca mai filmam ceva week-endul acesta, saptamana viitoare vom vedea acolo asfalt?

Oricum, eu lansez cu drag campania… “Groapa Marianelor”. Titlul? Nu, nu se refera la Mariana, tantea aia grasa, cu ochelarii pe nas si cu cafeaua-n fata, care ne intampina adesea la birourile si ghiseele primariei cu aroganta. Este vorba despre adaptarea celui mai adanc punct de pe Terra, la urbea noastra.

Asadar, astept pareri si sugestii despre cel mai adanc punct din asfaltul Iasului (sau nu neaparat al Iasului), pentru ca week-endul asta sa filmam din nou, si sa-l aruncam in online, sau pe mailul primariei.

Written by Lautaru in: General,Sa vorbim discutii | Tags: , , ,

No Comments

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- toate »

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by XCC Media Iasi. WordPressTheme: TheBuckmaker. Lautaru`s Media 2008