Mar
02
2009

400.000 de ieseni castigatori

In posta fiecarui iesean zace cate un premiu de 300 RON. Nu e o gluma, dar, nici nu e de glumit cu scamatoriile cartonate pe care probabil multi le-au gasit in cutiile postale. Asemanandu-se cu lozurile razuibile de la Loteria Romana ca aspect, dar la fel de inselatoare precum concursurile “interactive” 0900 de la tembelizor, scopul acestora este de a imbogati baietii destepti de Iasi, si de a-i saraci de tot pe cei care inca mai cred in asemenea concursuri.

Ai gasit un asemenea loz in posta? L-ai razuit? E “CASTIGATOR” a unui premiu in valoare de 300 RON? Ai sunat la numarul 0900…? Acum pregateste-te sa razuiesti factura la telefonul fix sau mobil, sa vezi cate zerouri o sa-ti zboare din buzunar.

Care este procesul? Gasesti in posta respectivul cupon. Il razuiesti. E castigator (ca toate sunt). Premiul este in valoare de 300 de RON. Suni la 0900 bla bla bla si binenteles ca iti va raspunde un robot, apoi probabil o cucoana plictisita de viata. In total – minim 10 minute de convorbire. In aceasta convorbire de 1,5 Euro +TVA/min (adica aproape 2 euro) vei afla exact ceea ce scrie foarte mic pe spatele cuponului: premiul in valoare de 300 de RON consta in cursuri de limba engleza sau germana, cursuri care nu m-ar mira sa fie chiar pe un CD. Adica, valoarea CDului – 1 RON. Factura ta? Cu aproximativ 100 Ron mai mare decat de obicei.

400.ooo de “norocosi” din Iasi, dar oare cat la suta sunt cu adevarat atat de incuiati la minte sa se lase pacaliti? Cred ca sunt destui.

Admirati si voi si dati-va cu parerea.

Written by Lautaru in: General,Sa vorbim discutii | Tags: , , ,

No Comments

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- toate »

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by XCC Media Iasi. WordPressTheme: TheBuckmaker. Lautaru`s Media 2008