Mar
11
2009

Diaconescu-n tomberon? Tolea in cusca!

O mare “vedeta” va disparea in curand de pe ecranele tembeliziunilor din Romania. Este vorba despre Anatolie Ciumac, zis Tolea, Omul cu Pumnul de Fier si Creier Zero. Dan Diaconescu poate sa stea linistit de-acum deoarece nu va mai avea cine sa-l bage in tomberon, urangutanul fiind condamnat la 4 ani de inchisoare pentru tentativa de omor.

Tolea a fost acuzat de tentativa de omor in urma unei batai unde rezultatul pumnilor sai au lasat in urma un om paralizat si alti doi raniti grav. O sentinta definitiva la patru ani de inchisoare cu executare il asteapta pe Tolea pentru aceasta fapta, si o mare bucurie pentru noi, ca acest personaj nu va mai umbri sticla televizoarelor noastre.

Totusi, imi pare nespus de rau ca nu-l baga cineva in puscarie si pe fostul amic al lui Tolea, Diaconescu, si el fiind un virus al canalelor de televiziunilor prin cablu din Romania. Daca urangutanul merge la puscarie, o sa-l bagam noi in tomberon pe DD si pe mizeria lui de televiziune de basm, unde Scufita Rosie este mereu data disparuta, Fat Frumos se transforma in Zana Maseluta (sau fara maseluta de cand si-a luat bataie), unde acum, iata, Lupul cel Rau n-o sa-o mai bage pe bunicuta in tomberon.

Priviti oameni buni ce fata de nevinovat are gibonul. Acum realizeaza el, manca-l-ar tata, ca mai bine era cu proasta, dar frumoasa Magda, decat cu Vasile cel paros din puscarie.

tolea-ciumac

Written by Lautaru in: General,Sa vorbim discutii | Tags: , , ,

No Comments

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- toate »

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by XCC Media Iasi. WordPressTheme: TheBuckmaker. Lautaru`s Media 2008