Mar
13
2009

Sunt o entitate media

Dupa ce aseara aruncam cu rahat peste tot ce tine de RoBlogFest, azi o sa continui in acelasi ritm. Doresc sa manjesc cu rahat marile posturi de radio ZU si 21.

com

Da ma, eu sunt ala care a descoperit melodia Alesea Covalenco – Tanea, Tanea. Albumul se numeste “Cheful Trasnitilor vol.2” si vine din Republica Moldova. L-am avut personal dupa ce l-am auzit intr-unul din drumurile mele peste Prut. Apoi, am avut placerea de a-l “inmana” bunului meu prieten portocala (portocalamp3.net). De acolo, toti piratii cu site-uri de muzica s-au infruptat din el: mp3alese, vitanclub, creanga-music, etc. Acum zace pe aceleasi site-uri sub o alta denumire: “Noha – Tu cafe (varianta romaneasca)”

In concluzie, ma pot lauda cu faptul ca sunt o entitate media. Colectia mea impresionanta de muzica ar face playlisturile Radio ZU sau Radio 21 sa tremure. Nu-mi place sa ma laud, dar cand vezi cum se fura in media romaneasca, simti nevoia sa spui ceva.

Colectii impresionante de asemenea muzica, de muzica bulgareasca, sarbeasca, turceasca zac in curtea lui Lautaru. Mai vrea cineva? Trageti un ochi la muzica pentru cateva melodii. Poate mai gasiti ceva de furat.

tanea

1 Comment

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- toate »

  • Mada

    Cand vine vb de furat nu se pune problema =))

    Comment | March 13, 2009

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by XCC Media Iasi. WordPressTheme: TheBuckmaker. Lautaru`s Media 2008