Mar
17
2009

La Iasi se munceste

Ma gandeam eu ca in Iasul asta, in afara de confectii nu mai misca nimic. Nu tu productie, doar consum. Ei bine, m-am inselat. Avem si altele de “mandrie”: videochatul.

Firmele de videochat din Iasi sunt la adapost in vreme de criza. Nu numai ca afacerile merg bine, dar patronii se gandesc sa se extinda si au inceput deja pregatirile pentru a ataca piata imensa din Asia.” (Cancan)

In concluzie, saracie si vagaboante cu duiumul la noi in Iasi. E drept ca nimeni n-are cum sa le afle, si in mare parte nici nu au contact cu c├órnatul, dar tot “vanzatoare de placeri” se numesc.

Intervievatul Cancanului mai spune si ca aici se gasesc “cele mai frumoase fete din Romania”. S-or fi gasind, dar, probabil ca sunt si cele mai muritoare de foame, in acelasi timp. In al doilea rand, ceea ce nu stie cancanul (si nici ala n-a zis nimic) este ca nu neaparat “fetele frumoase” fac furori la videochat in occident (sau mai nou pe piata asiatica). Multi straini se inghesuie pe videochat pentru a vedea grase, lezzbiene sau poponari.

Deci daca Iasul este un oras plin de grase, lezzbiene, poponari si muritoare de foame, e clar. Avem cu ce ne mandri.

By the way, stie cineva daca voi mai trai sa am ocazia sa asist la inaugurarea vre-unei fabrici sau uzine la Iasi?

video-chat

Written by Lautaru in: General,Sa vorbim discutii | Tags: , ,

No Comments

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- toate »

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by XCC Media Iasi. WordPressTheme: TheBuckmaker. Lautaru`s Media 2008