Mar
27
2009

Balkanovision 3

Asa cum va aratam aici si aici Eurovisionul se va transforma anul acesta in Balkanovision. Alaturi de Romania, melodii cu stil balkanic se anunta si Moldova, Cehia, Turcia.

Lista este totusi mult mai mare. In lupta cu roackerii nordici sau “pop-arii” din vest, se alatura Serbia si Croatia. In timp ce croatii au ales stilul balkanic “cuminte”, sarbii ne-au pregatit o manea pe cinste pentru evenimentul de la Moskova.

Toata lumea stie ca eu sunt un adept al acestor stiluri, si personal ma bucurasem ca din adunatura de melodii pop sau rock, Romania a ales sa trimita la Eurovision stilul balkanic. Acum, sincer sa fiu, sunt dezamagit. In lupta acestui stil, nu prea vom face fata. Daca ar fi sa alegem cea mai buna balkaniada din toate piesele pe care vi le-am prezentat, Republica Moldova sau Serbia ar iesi, dupa parerea mea, pe locuri fruntase. Daca mai adaugam si celelalte tari in ecuatie, mi-e cam frica.

Tot ce pot sa spun este Doamne ajuta sa ne voteze fratii de peste Prut (Moldova), capsunarii (Spania) sau violatorii (Italia), ca altfel, ma indoiesc sa pupam ceva locuri fruntase anul acesta.

Eurovision Moskow 2009 – Serbia – Marko Kon & Milan Nikolic – Cipela

Eurovision Moskow 2009 – Croatia – Igor Cukrov – Lijepa tena

1 Comment

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- toate »

  • Mike

    Italia nu mai participa de vreo 10 ani la Eurovision, deci nu voteaza. Asa ca violatorii patrioti nu ne vor putea ajuta de data asta :( .

    Este de observat totusi ca in anii in care ne-am prezentat cu piese reusite la Eurovision, ne-am clasat in Top 5 (Luminita Anghel – locul 3 si Mihai Traistariu – locul 4). Deci se pot obtine locuri bune si fara ritmuri de manele sau de rock.

    Si mie imi place piesa Elenei dar din pacate nu o vad pe un loc in Top 5 (nu stiu de ce… poate am eu probleme cu vederea)

    Comment | March 27, 2009

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by XCC Media Iasi. WordPressTheme: TheBuckmaker. Lautaru`s Media 2008