Apr
01
2009

Ziua pacalelilor

Ce va recomanda Lautaru de 1 aprilie?!april-fool-illus

Poate ca sunt putin invechit, iar glumitele mele de 1 Aprilie erau la moda odata, demult. Totusi, merita incercate. Asadar, iata cateva idei simple de a-ti pacali prietenii de Ziua Pacalelilor

1 – Bomboanele cu jeleu. Acum cativa ani, bomboanele Silvana cu jeleu erau la mare cautare (nu stiu acum daca mai sunt). Le crapam in doua, goleam jeleul si le umpleam cu sare. Pentru a nu se cunoaste, le lipeam inapoi cu grija, si le puneam in punga. Toata lumea servea, ca erau bune. Nu si cele de 1 aprilie, din punga mea.

2 – Ciocolata cu laxativ. Au disparut demult ciocolatile in forma de semiluna. Totusi, sunt astazi multe sortimente de ciocolata cu diferite umpluturi. Asadar, desfaceti ciocolata si introduceti in umplutura Dulcolax (laxative) pisate bine (nu mai mult de 4 pastile). Luati-i cadou amicului caruia i-ati facut gluma, un ziar… sau mai multe, ca va avea mare nevoie pentru cat timp va sta pe WC. Daca vreti sa fie si mai diabolica treaba, adaugati si somnifere.

3 – Daca aveti talent in a face farse la telefon, puteti sa va sunati prietenul si sa-l anuntati ca a castigat o “sedinta de fotosinteza“, un “televizor marca Ponosit” sau “o excursie de doua persoane in Afganistan, la Bozgun“.

Binenteles ca idei ar mai fi multe, dar, dat fiind faptul ca in aceasta saptamana subsemnatul este foarte ocupat, nu a avut rabdare sa-si puna mintea la contributie si sa dezvolte niste pacaleli revolutionare. Deasemeni, astazi voi fi extrem de ocupat, deci daca are cineva vreo idee de farsa scurta, sa mi-o zica, pentru ca mi-ar parea rau sa treaca aceasta zi fara sa pacalesc si eu vreo 2-3 prieteni.

No Comments

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- toate »

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by XCC Media Iasi. WordPressTheme: TheBuckmaker. Lautaru`s Media 2008