Apr
03
2009

Puncte puncte pe Justitia Romana

“Deci sa-mi suga… puncte puncte …Justitia Romana si… puncte puncte si Politia”

In primul rand, sunt curios cati dintre voi au fost nevoiti sa apeleze la “organele incompetente” pentru a solutiona o problema, si au primit atentia si rezolvarea care se cuvine, si nu, nu doresc raspunsul de la vre-un interlop. Stiu. NIMENI.

Becali arestat. Magistratii au hotarat ca Gigi impreuna cu ceilalti “infractori” sa fie tinuti in arest timp de 29 de zile deoarece acestia sunt un pericol public. Cu ce e ma periculos Becali? E periculos pentru sutele de familii carora le-a facut case la inundatii? E periculos ca a investit intr-un club de fotbal, singurul care ne-a adus rezultate in Europa? O fi periculos pentru altruismul lui, intr-o tara mai corupta decat s-a inventat vreodata?

“Nimeni nu isi face dreptate singur, indiferent de statutul social”. Asta spun organele abilitate, despre acest incident. Si daca singur nu-si face dreptate, cine o sa-i faca? Organul? Intre organul meu (ala care atarna) si organul statului este o asemanare incredibila. Poate singura diferenta ar fi ca al meu se mai ridica din cand in cand, iar cel al statului, ramane jos in marlania lui. Asta organ sa ne faca noua dreptate?

Parchetul s-a autosesizat in urma unor convorbiri telefonice, pentru sechestrare de persoane. Mai exact, ar fi vorba despre furtul unui autoturism a lui Gigi. Hotii i-au adus masina inapoi, dar el, latifundiarul, i-ar fi sechestrat, mustrandu-i fizic si verbal pe hoti, dupa care le-ar fi dat drumul, dandu-le si bani de taxi. Pentru aceste mustrari, Becali este acum in arest. BA, eu le-as fi taiat o mana, ca la turci. Daca asteptam statul sa faca ceva, ma cam cacam in ea de fericire.

Interlopii se impusca pe campii, babele nevinovate zac in puscarii. A devenit o moda in Romania ca jupanii sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti (daca nu se impusca intre ei), iar babele care “au batut un tarus in pamant” sa zaca prin puscarii pentru ca “nu au respectat legea”. Oameni simpli si sufletisti ca Becali stau in arest iar cei care au dictat maceluri precum mineriadele ne zambesc pe sub ochelari, “mai draga”. De ce nu l-au bagat in puscarie pe Iliescu, de ce ii mai numaram inca ouale lui Nastase, sau, revenind la subiect, de ce s-au autosesizat numai pentru sechestrare, nu si pentru furt?!

Tara, tara, vrem popor!

LATER EDIT:

Written by Lautaru in: General,Sa vorbim discutii | Tags: , ,

2 Comments

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- toate »

  • chinez

    Interesant nu prea cred k o sa-l poata tine 29 de zile in puscarie o sa iasa oamenii in strada o sa se bata cu “organele pol***” din greseala am dat asera pe zero tv care il avea k invitat pe WC Tudor (stitzi voi care) care spunea k toata magaria asta e pusa la cale de basescu shi nust care nu-i mai retin numele (il zice becali intr-un interviu inainte sa fie audiat ). Hotii shi cretinii care au adus tara asta unde e akuma stau shi fumeaza trabuc ( cu gusa) shi ii doare in cot de ce se intampla cu noi . Bine sper sa nu urmeze o a 2 a revolutie sa se inceapa a se ciurui astia cu Pol***

    Comment | April 3, 2009
  • anda

    politia este un kkt in tara asta k si cei care o conduc…ne ducem la vale rau de tot….si in privinta lui beccali o fi facut el nush ce chestii dar nici in halul asta sa fie luat de politie si mediatizat asa aiurea….k sa nu mai spunem k e culmea s-a suprapus cazul lui cu cazul lui popoviciu…oare a intervenit basescu in arestarea lui beccali??????raspunsul e un DAAAAA mare cat casa…bafta;))

    Comment | April 4, 2009

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by XCC Media Iasi. WordPressTheme: TheBuckmaker. Lautaru`s Media 2008