Apr
28
2009

Blogu`i fruncea

Lautaru are deosebita placere de a va invita sa vizitati un blog proaspat creat si care se anunta a fi ENTEResant. Cu ajutoru` lu` neica Lautaru`… Roxana are blog. Cine e Roxana? Dupa cum puteti vedea in headerul blogului ei, Roxana este o frumoasa don`shoara din Ploiesti. Binenteles ca nu frumusetea va face deliciul blogului, desi stiu ca este un atu, gandindu-ne cata cocalarime a invadat internetul. J`adore se anunta ENTEResant din alte puncte de vedere, pe care va las sa le descoperiti singuri. So… jump in… J`adore blog.

Ca tot veni vorba… Lautaru are o mare rugaminte: ma chinui demult sa-l lansez pe Vasile. Vasile este prietenul imaginar de la coada vacii, un taran autentic, mereu cu degetul in nas sa-si gadile ideile, si cu doua clase mai mult ca trenul. Singura problema ar fi ca VREAU SA-L SI ILUSTREZ pe al nostru Vasile. Pana acum nu am gasit o persoana care sa stie a desena frumos. Trebuie schitat un Vasile, si apoi, din cand in cand, sa-l prezentam pe al nostru personaj in diferite ipostaze: cu degetul in nas, cu sticla la gura etc.

Asadar, cine le are cu desenul si vrea sa se bage, astept un semnal.

Written by Lautaru in: General,Sa vorbim discutii | Tags: , ,

3 Comments

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- toate »

 • Roxana are blog! Dar nu pentru ca si-a facut ea unul, ci pentru ca “l-a primit cadou”, deci Roxana are blog NUMAI datorita dumitale… Stiu ca vei fi cel mai critic cititor (momentan esti singurul :d )dar am speranta ca ma vei intelge si ma vei sfatui la fel de bine ca si pana acum. Merci de tot ajutorul – nici nu puteam gasi unul mai bun. :x

  Comment | April 28, 2009
 • Gaby

  Roxana are Blog … ce poate sa scrie Roxana pe blog??
  ar putea sa faca o lista cu cati barbati a avut , ar putea sa ne invete cumm sa fim parsivi, cum sa fim niste prefacuti .. cam asta ar putea sa scrie Roxana pe blogul ei.
  Iete miezul … numai ea nu aparea in sfera bloguri-lor :))

  Comment | April 28, 2009
 • Gaby… citeste intai, si apoi da-ti cu parerea. :P

  Comment | April 28, 2009

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by XCC Media Iasi. WordPressTheme: TheBuckmaker. Lautaru`s Media 2008