May
01
2009

Ready for Eurovision

In timp ce coana Oprah, celebra televizionista americana doreste sa o invite pe Elena Gheorghe in emisiune pentru a discuta despre Eurovision, Romania e cu mana pe telefoane, gata sa voteze balkaniada si manelaria oferita de tari ca Moldova, Serbia, Turcia, Cehia sau Croatia.

Grupului de ritmuri balkano-orientale i se vor alatura si alte tari precum Spania sau Azerbaidjan, care de altfel il va trimite la Eurovision pe binecunoscutul Arash. Acest lucru va face tot mai grea o plasare a Romaniei pe un loc fruntas, cel putin in ochii iubitorilor acestor stiluri.

O alta piesa deosebita, care pe mine m-a atras este cea a Norvegiei, pe care o puteti asculta aici. Nici Armenia nu se lasa mai prejos, si le puteti asculta piesa aici. Totusi, eu personal am sechelele mele, asa ca promovez in continuare Serbia, cu o piesa manelistica, si asta nu ca ar fi singura manea care merge la Eurovision, ci pentru ca imi place foarte mult. Astazi, Lautaru va ofera varianta in engleza, desi cred ca tot originalul sarbesc va fi prezentat in concurs. Vom asculta deasemeni, piesa Azerbaidjanului, de la Arash.

Serbia – Marko Kon & Milan Nikolic – Shoe (English)

Azerbaijan – Arash & Aysel – Always

Written by Lautaru in: Cantari cu melodii audio,General | Tags: , , , ,

No Comments

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- toate »

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by XCC Media Iasi. WordPressTheme: TheBuckmaker. Lautaru`s Media 2008