May
26
2009

Pensionari, va ordon: la barfa

babeIeri m-am plimbat cu tramvaiul. Mult. Si cu autobuzul. Si mai mult. De fapt, ce-ar fi sa nu va mai mint si sa va spun adevarul: nu m-am plimbat, am umblat cu treaba. Sa fim seriosi, cine naiba s-ar plimba cu autobuzul pe caldurile verii, cand mirosurile si inaduseala din trasportul in comun ating cote maxime?! Am sudat tramvaie cu atobuze, dar n-a fost in zadar… am reusit sa rezolv tot ce mi-am propus, si chiar mai mult.

Ghicitoare: Ce e mai rau decat doua babe barfitoare intr-un autobuz? Raspuns: Doua babe barfitoare surdo-mute.

Trecand peste fel de fel de mirosuri de transpiratie, peste fel de fel de oameni ai strazii pe care m-am obisnuit sa-i vad cand circul cu RATP-ul, am ramas socat cand am vazut doua babe barfind prin semne. De fapt, iara mint. Nu am ramas socat, ci mai degraba hipnotizat. Cat puteau babele alea sa gesticuleze, ar fi putut hipnotiza un autobuz intreg, cu controlori cu tot. Si asta nu e tot: ele nu stateau una langa alta, ci la distanta de doua scaune, pe celalalt rand, dar fata in fata. Gesticulau, dadeau si din gura, si, cel mai probabil, jumate de oras sughita in momentul ala, de la primar, pana la noi, aia pricajiti din autobuz.

Multi spun ca barbatii barfesc mai mult decat femeile. Nici gand. Babele barfesc cel mai mult. Ori ca e vecina care striga acu vreo doua zile dupa mine, de la etajul 3, “Cristi, cine-a murit la tine in scara?” de parca eu as tine evidenta mosnegilor care dau ortu; ori ca-s babe surdo-mute care ar putea gesticula doua zile non-stop despre cum s-a scobit Costica in nas, cert e ca babele barfesc.

Daca pentru barbatii trecuti de varsta pensionarii s-au inventat tablele de sah de prin parcuri, inventati fratilor ceva si pentru nevestele lor, nu va e mila de ele? Dar mai ales, nu va e mila de noi?

Written by Lautaru in: General,Sa vorbim discutii | Tags: , , ,

1 Comment

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- toate »

  • Trebuia sa li te alaturi,poate invatai si tu limbaju’ ala :))

    Comment | May 29, 2009

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by XCC Media Iasi. WordPressTheme: TheBuckmaker. Lautaru`s Media 2008