Aug
11
2009

Ce bine e acasa…

SAU NU

Din 2008

Din 2008

E mai bine acolo. Pe plaja, cu burta la soare sau in cele 24 de grade ale apei marii. Binenteles, vorbim de litoralul romanesc deci trebuie sa tinem cont de preturile mari, neafectate de criza, de gunoaie si de… romani.

In ceea ce ma priveste, am prins vreme buna, valuri moderate si un mic cutremur care a tulburat putin marea, dar nu si pe mine, pentru ca in acel moment pluteam in hidrobicicleta.

Nu stiu pe cine a afectat criza, da pe romani sigur nu. Cel putin in zilele de week-end Costinestiul e mai aglomerat ca niciodata, preturile la cazare sunt umflate la maxim si vanzatorii de suveniruri sunt cata frunza si iarba. Ceea ce ma intristeaza este faptul ca litoralul romanesc este din ce in ce mai populat de ciobani. Nu din aia cu oi, ci din aia cu lopata in mana si cu doua clase mai mult ca trenul. Au vandut porumbul, s-au umplut de bani si-acum vidul din capul lor pluteste falnic in apa marii.

Apropo de ciobani, ieri, in tren, pe la Tecuci, un roscovan chelbos, cu basca si cu peleu` gol coboara sa-si cumpere merinde. Se intoarce cu o sticla de jumate de vodka, cateva beri si energizante. Dupa ce ia o gura de vodka, studiaza ambalajul si striga revoltat: “Cuuum, vodka asta are numai 28 de grade?!?! La naiba, n-o mai pot duce inapoi, c-am desfacut-o”. Ei uite de asta are lumea ceva cu moldovenii. Ma intreb unde s-o fi dus sudorul calculatorist sa ne faca de ras vara asta.

Anyway, o sa revin cu vreo doua poze. AM ZIS!

5 Comments

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- toate »

 • Tazu

  cum sa nu bea?!!? doar era frig in tren de la aer conditionat… omu se incalzea si corpul uman are 37 grade nu 28

  Comment | August 12, 2009
 • Am fost si eu un week-end in Costinesti intradevar cazarea chiar si la vila e exagerata de mult… in schimb cu mancarea am stat bine mi s-au parut preturile acesibile si mancarea buan si calda.. dar aglomeratia pe plaja era un dezatru faceam 5 minute ca sa intru in apa

  Comment | August 20, 2009
 • De ce Costinesti cand in Grecia ai aceleasi preturi si conditii, peisaje si oameni mult mai buni…

  Comment | August 21, 2009
 • “ce bine e acasa..” am zis si eu vara asta cand am venit din costinesti …mult prea aglomerat si mizerabil ! plaja ca plaja, dar daca privesti lacul e chiar deplorabil (plin de plante si gunoaie,nimeni nu se plimba cu barca/ hidrobicicleta pe el )…dezamagire totala in ceea ce priveste costinesti 2009

  Comment | August 23, 2009
 • Oare or termina odata lucrul la linia de tren? pe Buc – Constanta ar trebui sa faci 2 ore, nu 5 :(

  Comment | August 28, 2009

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by XCC Media Iasi. WordPressTheme: TheBuckmaker. Lautaru`s Media 2008