Jan
11
2010

Arde-i Gheorghe… la buget!

Ma, sa-mi bag p**a, avem buget!

Nu, nu sunt vulgar, cum nu sunt vulgar de fel, mai ales pe blog. Doar ca, mi se pare logic sa vorbesc asa, daca pana si la marile ministere si la presidentie se foloseste un asemenea vocabular. Cu Basescu si replicile lui celebre ne-am obisnuit cu totii, si 5.270.000 de romani (aprox.) chiar le accepta si le indragesc… dar ce te faci cand un alt mare “intelectual”, Andrei Gheorghe, devine purtator de cuvant al Ministerului de Finante?!

Nu, nu este o gluma, Andrei Gheorghe este noul purtator de cuvant la Ministerul de Finante. Si nu oricum… el este considerat un reformator al strategiei de comunicare. O sa vina banul la buget… sa moara mama, ca daca nu, sa vezi ce-o sa le mai comunice Gheorghe al nostru strategia de bagare a carnii in frigider, phootu`i in gura de romani.

Pentru a nu repeta unele lucruri inutil, trebuie citit si articolul lui Mircea Badea de pe blogul personal.

Eu va invit sa ascultati o colaborare muzicala intre Parazitii si Andrei Gheorghe. Este interesanta intreaga melodie, dar, pentru a-l asculta pe al nostru purtator de cuvant, trebuie sa treceti de minutul 2:15.  Ah, si, apropo de melodie, oare in comunicatele transmise populatiei, ragaitul e interzis?

Parazitii & Andrei Gheorghe – Dreptul la replica (ATENTIE! – necenzurat)

3 Comments

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- toate »

  • Foarte bine ca ai pus piesa necenzurata !!!

    Comment | January 13, 2010
  • mai nou a ajuns si Dan Bitman consilier pe probleme privind imaginea instituţiei în rândul populaţiei, parca asa citisem…

    Comment | January 14, 2010
  • ATENTIEE! Sunt fan Andrei Gheorghe:X :X

    Comment | December 4, 2010

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by XCC Media Iasi. WordPressTheme: TheBuckmaker. Lautaru`s Media 2008