Mar
09
2010

De unde vine mirosul?!

Am inceput sa folosesc tot mai des cuvantul “căcat” in posturile mele, fapt pentru care tin sa ma scuz in fata acelor cititori mai elevati (daca or fi). Din pacate, acest cuvant descrie societatea din ziua de azi si tot ce misca in ea, cu atat mai mult daca este vorba de Romania.

Ideea? Competitiile anuale care in alti ani erau “de 3 lei”, in anii trecuti au fost “de 2 bani”, mai apoi de “1 leu bucata”. Anul asta au fost de… căcat.

Incepem prin a lua la puricat Eurovisionul romanesc desfasurat sambata si descoperim, ca de obicei, ca Romania nu va trimite nimic deosebit la Oslo. “Ovi si Paula Seling – Playing with fire” este piesa castigatoare, votata probabil prin telefon de vreo cateva zeci de mii de surdomuti. Consider ca pleaca din start de pe un loc 8 la marea competitie de la Oslo, dar, cine sunt eu sa ma pun cu voia poporului? Cert e ca din amalgamul de căcaturi din concurs, o sansa mult mai mare ar fi avut-o piesa “Hotel FM – Come as one”, lucru probabil observat si de juriu, dar care a mers in final pe mana publicului, pentru a nu starni antipatie si controverse. Un lucru ne consoleaza: nici alte tari precum Portugalia, Croatia sau Republica Moldova, care si-au desfasurat sambata finala, nu au venit cu nimic deosebit.

La felul doi avem Oscarurile. Americansky sunt si ei de căcat anul acesta. In afara de importanta defilarii unor specimene pe covorul rosu, avem alte specimene insirate pe pelicule sau “haşdeuri” execrabile. Avem premii pentru nimicuri ca “Avatar”, un film care a strans foarte multe incasari doar pentru ca lumea este in cadere libera la capitolul IQ. Le recomand sa premieze anul viitor filmul “Idiocracy”, pentru ca incetul cu incetul acesta va deveni documentar istoric.

In final, avem un maaaare, maaaare concurs căcat romanesc pentru bloggeri – RoBlogFest. Cica a inceput acel concurs infect, intitulat de mine RoBlogFâs, in care este invitata toata lumea sa se inscrie, sa se lupte, sa mearga la eveniment, doar ca sa-l vada pe VisUrat cum ia toate premiile, si asta doar pentru ca sistemul competitiei este infect. Evident, pentru mine a fost o mare greseala faptul ca am participat anul trecut, greseala pe care am promis ca n-o s-o mai repet.

In final, la cate competitii de căcat sunt pe lumea asta, ma intreb cand o sa vedem un campionat de flegme viteza, de scobit in nas, o gala a oamenilor grasi, o serie de premii Pulitzer, evident, pentru filme p0rno, sau alte ciudatenii catre care ne indreptam.?!

5 Comments

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- toate »

 • taaare suparat pe Romania

  Comment | March 9, 2010
 • Hai, ca ai dreptate. Prea multe lucruri mediocre…Nici o sclipire, nici o vapaie, blazare totala. Cand am concurat cu piese bune la Eurovision am fost dati la o parte (ca, de, cine era Romania?), cine stie cati ani or mai trece pana sa ne trezim din amorteala…..!!!!

  Comment | March 10, 2010
 • MESLER LILIANA

  DUR…DAR ADEVARAT. DACA NU AM SUFERI ATAT DE MULT DE ,,FALSE PUDORI LINGVISTICE,,…EVITAND SA EXPRIMAM CLAR O PARERE DESPRE UNA… DESPRE ALTA, DACA NU AM FI ATAT DE IPOCRITI SA NE PREFACEM CA TOTUL MERGE BINE, CAND DE FAPT NU E ASA,DACA NU AM INGHITI TOATE PROSTIILE TELEVIZIUNILOR, CU CARE NE ASASINEAZA INTELECTUL DE MULTE ORI , LUAND ATITUDINE FERMA SI RESPINGAND IN MASA NON-VALOAREA, POATE CA AM REVENI LA CEEA CE…,, AM FOST SI MAI MULT DECAT ATAT,,.POATE CA NU AM MAI FI CATALOGATI DE TOATA EUROPA CA FIIND HOTI, PROSTI, INCULTI ,
  SLUGARNICI SI…NATIE DE ,,CACAT,,.NA C-AM SPUS SI EU CUVANTUL INTERZIS IN MOD EXPLICIT. EU NU SUNT UN ,,OM DE CACAT,,….TARA ASTA NU E O ,,TARA DE CACAT,,….POPORUL ASTA NU E ,,UN POPOR DE CACAT,,…ASA CA NU SUNT DISPUSA SA ,,INGHIT NICI UN CACAT CE MI SE BAGA PE GAT,,DOAR CA SA-SI FACA MENDRELE ECONOMICE UNII SI ALTII.
  FELICITARI PENTRU ARTICOL, PENTRU CURAJ SI PENTRU FRANCHETE.

  Comment | March 10, 2010
 • Emil

  Referitor la: “Le recomand sa premieze anul viitor filmul “Idiocracy”, pentru ca incetul cu incetul acesta va deveni documentar istoric.”, iti recomand sa citesti articolul acesta: http://www.yuppy.ro/articol/LifeStyle/400/slideshow/6-oameni-care-au-prezis-corect-viitorul.html
  Poate regizorul o sa fie si el unul dintre cei “6” Enjoy!

  Comment | March 23, 2010
 • Din pacate …daca stai bine sa te uiti in jur ….o sa incepi sa folosetsi mai des cuvantu “cacat”….

  Comment | December 3, 2010

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by XCC Media Iasi. WordPressTheme: TheBuckmaker. Lautaru`s Media 2008