Nov
08
2014

Dacă noi nu vă vrem, voi de ce ne vreți?

Sunt 10 ani de când secta băsistă ne-a invadat țara. Au fost mereu în minoritate, și totuși, mereu la conducere. Dacă în 2004 se dorea schimbarea, lucru pe care să zicem că îl înțelegem, în 2009, după ce această schimbare ne-a dezamăgit profund, Traian Băsescu nu mai era dorit de nimeni. Și totuși, a câștigat.

Toate calculele și sondajele de opinie, spuneau atunci, că în fața oricărui candidat din turul 2, Băsescu ar pierde. Cu alte cuvinte, am fi pus președinte chiar și pe boschetarul târgului, dacă acesta ar fi candidat contra lui Băsescu. Cine a ieșit președinte? Evident, marinarul.

Că s-a furat? Știm. Că i s-au băgat atunci bețe în roate lui Geoană? Știm. Dar dragii mei, tot l-au votat milioane de oameni. Cu ce i-a păcălit și a doua oară?

Vine anul 2014, când, aceeași sectă, vrea din nou puterea. Același Băsescu, aceiași oameni de nimic, hoți și mafioți, încearcă din nou să ne câștige, să ne aibă cu acte în portofelul propriu sau în vitrină ca pe o colecție personală. Au făcut jocuri politice, alianțe, aranjamente, permutări; au scos din joben un individ care să placă celor mulți și naivi, fără carismă, fără idei și fără grai, și speră că au găsit din nou, rețeta perfectă.

Eu sper totuși ca această mizerie să se incheie odată și odată și să ne trezim la realitate, să ne gândim la câte generații ar trebui să mai treacă pentru a pune ordine în această țară atât de dezordonată

Written by Lautaru in: General,Sa vorbim discutii |

No Comments

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- toate »

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by XCC Media Iasi. WordPressTheme: TheBuckmaker. Lautaru`s Media 2008